Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη ξαφνική αποχώρηση από το J2US

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε χθες ότι πρέπει να αποχωρήσει εκτάκτως από το J2US για προσωπικούς λόγους. Η ξανθιά Influencer αποτελούσε ένα από τα φαβορί του show και μαζί με τον παρτενέρ της Νικηφόρο μας χάριζαν κάθε εβδομάδα μοναδικές εμφανίσεις.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ο λόγος που την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα πρόσωπο στην οικογένειά της.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Μου είχε πετάξει ένα βάζο! Κόντεψε να μας σκοτώσει εμένα και τη Βλαβιανού»

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο.

Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο, πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα».

Ποια όμως θα αντικαταστήσει την Ιωάννα στο J2US; Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», οι υποψήφιες είναι τρεις. Η μία εξ αυτών είναι παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμα:  Survivor - Spoiler 22/5: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

tlife.gr