«Ιωάννης Γ. Καλλέργης»: 50 χρόνια στην κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών

Η εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ», εδώ και πενήντα χρόνια ασχολείται με την κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών σε όλη την Ελληνική επικράτεια .

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της προκατασκευής με μεγάλη εμπειρία σε ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους, σχολικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και κτήρια δημόσιου χαρακτήρα.

Μια δημιουργική ομάδα από επαγγελματίες μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, project managers και συμβούλους, κατανοούν πλήρως τις ανάγκες των πελατών και προτείνουν ιδέες και λύσεις για κάθε τύπο κατοικίας .

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με στόχο, το σύνολο των κατασκευών να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών έγκαιρα με ακρίβεια και συνέπεια, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας επί του 44ou χμ Παλαιάς Eθνικής οδού Αθηνών –Κορίνθου, τα στελέχη με το τεχνικά καταρτισμένο και ικανό προσωπικό εργάζονται αδιάκοπα για το καλύτερο κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε επίσης