Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ – Ακυρώθηκε η προπόνηση

Ένα ύποπτο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ, αφού μέλος της ομάδας είχε πολύ ήπια συμπτωματολογία, παρότι όλα τα απαραίτητα τεστ που έγιναν πριν την έναρξη των προπονήσεων ήταν αρνητικά.

Με τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο να αντιδρούν άμεσα και βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες του νέου ιατρικού τιμ της ομάδας

Έτσι, πλέον όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ θα περάσουν από νέο γύρο τεστ για την ανίχνευση του ιού, και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα (σήμερα 1/8, ή αύριο, Κυριακή), θα ανασταλούν οι προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε προληπτικές απολυμάνσεις όλων των προπονητικών εγκαταστάσεων του, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» έχουν περάσει τουλάχιστον από ένα τεστ (κάποιοι ξένοι ακόμα και δύο), αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην ανιχνευθεί κρούσμα, ειδικότερα στα «γρήγορα» τεστ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου από την πλευρά τους και το νέο ιατρικό επιτελείο της ομάδας αντέδρασαν άμεσα και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν, με βάσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί από τις αρμόδιες αρχές.

inpaok.com