Υπόθεση Τοπαλούδη: Τι κρατά «θαμμένο» στο κινητό του ο Αλβανός κατηγορούμενος

Το άνοιγμα του κινητού αναμένεται να ξεδιπλώσει πτυχές τόσο στην υπόθεση Τοπαλούδη όσο και στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης.

Ένοχα μυστικά και ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει -για όσο περισσότερο μπορεί- κρυμμένα, ο 19χρονος που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο νεαρός έχει δώσει ήδη δύο φορές λάθος κωδικούς πρόσβασης τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Ανακρίτρια, στην οποία παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα (28/01) για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της 19χρονης με αναπηρία.

Ο 19χρονος έδωσε λανθασμένο κωδικό ανοίγματος του κινητού του τηλεφώνου, όταν του ζητήθηκε από τη δικαστική λειτουργό, με αποτέλεσμα να ζητηθεί από το εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας, ο κωδικός ξεκλειδώματος (puk) του κινητού, από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχει σύνδεση ο κατηγορούμενος.

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Espresso”, αν ο 19χρονος κρύβει ένοχα μυστικά στο κινητό του, αν δηλαδή θέλει να κρατήσει θαμμένη κάποια λίστα με άλλα θύματα ή ανατριχιαστικά βίντεο με αρρωστημένες πράξεις, όπως βιασμοί ή φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Το άνοιγμα του κινητού αναμένεται να ξεδιπλώσει πτυχές τόσο στην υπόθεση Τοπαλούδη όσο και στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης, για την οποία κατηγορείται τόσο ο Αλβανός όσο κι ένας 23χρονος Ρομά.

Εν τω μεταξύ, στη Ρόδο αναμένεται τις επόμενες ημέρες, η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας προκειμένου να καταθέσει για τον ομαδικό βιασμό του παιδιού της ένα χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της.

newsbomb.gr