Ήρθαν οι πρώτοι ανεμιστήρες στο Electrical GK της Ραφήνας του Γιώργου Κουλοχέρη

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί πλησιάζουν οι ημέρες όπου η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα, ωθώντας μας σε αναζήτηση δροσιάς. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ανεμιστήρας μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά σωτήριος.

Κάθε δωμάτιο, κάθε χώρος ή κάθε σπίτι απαιτεί συγκεκριμένο τύπο ανεμιστήρα, γι’ αυτό και στο Electrical GK Ραφήνας του Γιώργου Κουλοχέρη αποφασίσαμε να σας φέρουμε τους καλύτερους, ώστε να επιλέξετε εσείς αυτόν που επιθυμείτε.

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από ανεμιστήρες, συμπεριλαμβανομένων κλασσικών σχεδίων αλλά και με ποιο μοντέρνα και φουτουριστική σχεδίαση.

Να ξέρετε ότι το κύριο πλεονέκτημα των ανεμιστήρων δαπέδου, εκτός από το δροσερό αέρα φυσικά, είναι ότι μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο, προσφέροντας μία επιπλέον στιλιστική πινελιά. Συγκεκριμένα το μέταλλο είναι ένα υλικό που πλέον χρησιμοποιείται αρκετά στην εσωτερική διακόσμηση με τους ανεμιστήρες αυτού του είδους να κλέβουν τις προτιμήσεις.

Για τον επιτραπέζιο ανεμιστήρα: Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία μετακίνησης, η καλύτερη διαχείριση του χώρου, ειδικά για πιο περιορισμένους. Πλέον μπορείς να συνδέσεις επιτραπέζιους ανεμιστήρες και στον υπολογιστή σου στη θύρα usb για να κάνουν τις ώρες εργασίας πιο ευχάριστες.

Σας… έφαγαν τα κουνούπια και τα έντομα; Τώρα υπάρχει λύση και ακούει (πάλι) στο όνομα… Electrical! Εκεί όπου μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικές εντομοπαγίδες που “εξαφανίζουν” ότι ενοχλητικό κουνούπι ή άλλο ιπτάμενο κυκλοφορεί στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας.

ELECTRICAL GK

Γιώργος Κουλοχέρης

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Εθνικής Αντιστάσεως 7 – Ραφήνα

ΤΗΛ.: 2294023199 – 6978827114

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.