«Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη»: Η έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη στους πλούσιους Έλληνες

Μία πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε η Σμαράγδα Καρύδη με βήμα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έκανε έκκληση στους πλούσιους Έλληνες να σπεύσουν να γίνουν ευεργέτες της Ελλάδας και να βοηθήσουν προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται το σύστημα υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Το βίντεο που δημοσίευσε συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα».

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν, ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα.

Δείτε ακόμα:  Ελεονώρα Μελέτη: Ποιος δημοσιογράφος θα είναι στο πλευρό της (φώτο)

Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε. Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες.

Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά!», τόνισε η ηθοποιός για να προτρέψει τους έχοντες να βοηθήσουν τη χώρα μας που βάλλεται από τον κορονοϊό.

Δείτε ακόμα:  Αγάθωνας Ιακωβίδης: Πληροφορίες ότι θα γίνει αποτέφρωση

makeleio.gr