Ήρθε το τέλος τους στον ALPHA! Ποιοι είναι στην «έξοδο»;

Tην ώρα που το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, στην Κάντζα παίρνουν τα μέτρα τους για να διατηρήσουν τα υπόλοιπα ισχυρά χαρτιά τους (αφού προηγήθηκε η προσθήκη της Αντελίνας Βαρθακούρη), προκειμένου η πιθανή αποχώρηση της δημοφιλούς παρουσιάστριας να μη διαταράξει τις διαχρονικές σταθερές του καναλιού.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιήθηκε ήδη η ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή , για την οποία υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί τέλους της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με την Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, η Τσιμτσιλή φαίνεται να μην επιθυμεί τη μετακίνησή της και, ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στο πρωινό. Μέσα σε όλα αυτά, ακόμη δεν υπάρχει εξέλιξη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, να εξετάζει όλες τις εναλλακτικές που έχει στα χέρια της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το MEGA εξετάζει και την περίπτωση του Αντώνη Σρόιτερ…

makeleio.gr