Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Θεσσαλονίκη (φώτος+βίντεο)

Ισχυρή καταιγίδα αυτή την ώρα σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, και κυρίως στην περιοχή της Περαίας.
Μέσα σε λίγα λεπτά, δρόμοι πλημμύρισαν στο κέντρο της πόλης, κυρίως λόγω των βουλωμένων φρεατίων, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινήτων.

Έντονη είναι η βροχή στην Περαία, όπου η Πυροσβεστική σύμφωνα με το GRTimes έχει δεχθεί κλήσεις. Εντός της Θεσσαλονίκης, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από κοπή κλαδιών στην ανατολική Θεσσαλονίκη στο ύψος του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Δείτε ακόμα:  Γιαγιά μπέρδεψε τα μπουκάλια και τάισε μωρό αντισηπτικό - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Προβλήματα ωστόσο δημιουργήθηκαν στην εθνικό οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με χαμηλές ταχύτητες λόγω της έντονης βροχής, ενώ πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν και κοντά στην αερογέφυρα της Θέρμης.

Η βροχή συνοδεύεται από συχνούς κεραυνούς.

Βίντεο από την περιοχή της Λεωφόρου Νίκης

 

Βίντεο από τον Εύοσμο

 

Ένα μεγάλο κλαδί δέντρου καταπλάκωσε ένα αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, την ώρα που η απογευματινή καταιγίδα σφυροκοπούσε την πόλη.

Το κλαδί, η βάση του οποίου ήταν σάπια, έσπασε με ευκολία ενώ η καταιγίδα ήταν σε πλήρη εξέλιξη και κατέληξε στον ουρανό ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν ακριβώς από κάτω, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος ούτε όμως και να χτυπήσει το αυτοκίνητο που βρισκόταν από δίπλα.

Δείτε ακόμα:  Πότε θα επιστρέψουν οι διακοπές στη μορφή που ξέραμε; Τρεις ειδικοί απαντούν

grtimes.gr