Ισχυρή καταιγίδα τώρα στην Αττική! Άνοιξαν οι ουρανοί!

Ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται αυτή την ώρα στην Αττική, ενώ τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να «χτυπήσουν» τις περισσότερες περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στους περισσότερους δρόμους, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα

Αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς σε Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Αχαρνές, Μεταμόρφωση, Κερατσίνι όπως και Πετρούπολη Κολωνό και Πατήσια

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες έως την Τρίτη καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα σαρώσουν την χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου όπως αναφέραμε στην ανακοίνωση της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: «Έρχεται ψύχος διαρκείας - Ισχυρότερο από την Μήδεια - Χιόνια ακόμα και στο Σύνταγμα!

Για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, αναμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν εκτός απο τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατα τις βραδινές ώρες.

Δείτε ακόμα:  Μυστήριο στην Κρήτη: Βάφτηκε κόκκινος ο Γεροπόταμος