Ισοπαλία στη… Μάχη του Μαραθώνα, 2-2 με Αρτέμιδα!

Ματς για γερά νεύρα έγινε στον Μαραθώνα εκεί όπου η τοπική Μάχη ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αρτέμιδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση μέσα σε τρία λεπτά και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Η Άρτεμις προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Δογάνη στο 24’, ενώ στο 42’ ο Μαντζεβελάκης έκανε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 51’ οι γηπεδούχοι μείωσαν από το αυτογκόλ του Διαμάντη, ενώ τρία λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Παρούσου. Το 2-2 έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκαν στο 84’ με δεύτερη κίτρινη οι Φλώρος και Δογάνης.

Δείτε ακόμα:  ΑΕΚ: Νέο κρούσμα κορονοϊού στα Σπάτα

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς Κ., Δελατόλας, Καστρινάκης.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Δ. Μίχας): Ζάγαρης, Σιδέρης (51’ Ζαννάκης), Φλώρος, Τριανταφύλλου (46’ Παρούσος), Καλλιακούδας, Νικάι, Χαρίσης, Καχόπουλος (88’ Τσιούμας Δ.), Κατσαγώνης (46’ Τσιούμας Β.), Δαρσινός, Σπανός.

ΑΡΤΕΜΙΣ (Γ. Φυτιλής): Καραογλάνης, Βεϊζάι (44’ Διαμάντης), Δημητρίου, Νικολέας, Λένο, Φυτιλής Λ. (41’ Κοζανίδης), Μαντζεβελάκης, Δογάνης, Μέγας, Φυτιλής Μ., Μοιρασγεντής.

epsanastisentra.blogspot.com