Ήθελε να του λύσουν τα μάγια και κατέληξε να κυνηγά τσιγγάνα στα δικαστήρια!

Ήταν το 2016, όταν ένας Χανιώτης, πιστεύοντας ότι του έχουν κάνει μάγια άρχισε να αναζητά ιερείς και εκκλησίες προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Μετά από διάφορες συναντήσεις με ειδήμονες του είδους, κατέληξε σε μία τσιγγάνα η οποία, όπως πίστευε ο ίδιος, θα του έλυνε τα μάγια.

Το αποτέλεσμα των επαφών με την τσιγγάνα, ήταν ο άνδρας να την κατηγορεί ότι του απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς τα μάγια δεν φαίνεται να λύθηκαν κατά τον τρόπο που προσδοκούσε ο ενδιαφερόμενος.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης με το πρωτόδικο δικαστήριο να πραγματοποιείται τον Νοέμβριο του 2018 και τη φερόμενη ως δράστη να αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε ακόμα:  Σαν άλλος χάρος! Αυτός είναι ο πιο ηλίθιος οδηγός στον κόσμο! (video)

Όπως ανέφερε στο flashnews.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Κυριάκος Τζεϊράνης, η φερόμενη ως δράστης από την αρχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ δεν βρέθηκαν ποτέ χρήματα στην κατοχή της.

«Πετύχαμε στον πρώτο βαθμό την αθώωση της κατηγορουμένης για την απάτη σε βαθμό κακουργήματος ποσού 30.000 ευρώ εφόσον ουδόλως προέκυψε από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι διαδοχικές αναλήψεις χρηματικών ποσών του μηνυτή κατέληγαν στα χέρια της κατηγορουμένης. Η καταδικαστική κρίση περιορίστηκε σε πλημμέλημα για απόπειρα απάτης ποσού 5.000 ευρώ».

Δείτε ακόμα:  Εφορία: Ετοιμάζει «ραβασάκια» με έξτρα φόρους για εισοδήματα του 2014

Σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, η δίκη πραγματοποιήθηκε σε δεύτερο βαθμό με τη σχετική ποινή της κατηγορουμένης από 24 μήνες να μειώνεται στους 18 μήνες έχοντας και πάλι ανασταλτικό χαρακτήρα.

«Το αποτέλεσμα παραμένει σίγουρα θετικό, είναι δε σύνηθες να καταλογίζονται άδικες πράξεις σε μειονότητες επειδή υπάρχει μια γενικευμένη αντίληψη ότι ασχολούνται με μεταφυσικά ζητήματα ως μέθοδο αθέμιτου πλουτισμού. Δυστυχώς είναι άλλο ένα κοινωνικό κλισέ το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε…», πρόσθεσε ο κ. Τζεϊράνη

Δείτε ακόμα:  Πέτσας: Δεν είναι στο τραπέζι το καθολικό lockdown

flashnews.gr