Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά (βίντεο)

Στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σαμόλης, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πρώτη φορά πως όταν υπέγραψε για να υποδυθεί τον γιατρό Βασταρδή στις «Άγριες Μέλισσες», του είπαν από την παραγωγή να κάνει άλλο ρόλο στη δεύτερη σεζόν και όχι τον Βασταρδή, αλλά ο ίδιος δεν το δέχτηκε.

«Σε πρώτη φάση μου είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος ενός τροβαδούρου της εποχής, οπότε λέω κι εγώ είμαι ο άνθρωπός σας, είμαι ηθοποιός, είμαι τραγουδιστής, οπότε μάλλον ψάχνεται εμένα. Αλλά δεν με πήραν και είχα απογοητευτεί πάρα πολύ, οπότε είπα ότι κάπως έτσι λήγει πριν καν αρχίσει η συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμα:  Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της ανιψιάς της από το νοσοκομείο

Μετά από ένα μήνα, που δεν πήρα το ρόλο, με κάλεσαν για τον γιατρό. Έκανα αρκετές συναντήσεις και μόνος μου με τον σκηνοθέτη και με την casting director και με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδυόταν τη Θεοδοσία. Το αστείο είναι πως όταν υπέγραψα και ήμουν στα στούντιο, με κάλεσαν στα γραφεία εκείνη τη στιγμή και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα με χρειαστούν ως γιατρό, αλλά για κάτι άλλο την επόμενη σεζόν.

Δείτε ακόμα:  Τάσος Κωστής: Στο πλευρό της συζύγου του στη μάχη με τον καρκίνο – “Τώρα της δίνω εγώ δύναμη”

Κοκάλωσα, μου πήραν όλη τη χαρά. Δεν το δέχτηκα και τους είπα ότι θέλω να παραμείνω στο ρόλο του γιατρού Βασταρδή. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για το αν θα επιστρέψω ξανά στο Διαφάνι», είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

zappit.gr