Κανελλόπουλος σε Τσαλιαγκό: Έχεις την αμέριστη εκτίμηση των κατοίκων του Ορεινού Πικερμίου


Θέση πήρε ο κ. Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, στα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο Πικέρμι και στο όσα ακούστηκαν για τον  επιχειρησιακό υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου Μάνο Τσαλιαγκό, θέμα που αναδείξαμε πρώτα μέσα από το irafina.gr 

Σε ανάρτηση του ο κ. Κανελλόπουλος αναφέρει:

Φίλε Μάνο,
γνωρίζεις τα προβλήματα του Ορεινού Πικερμίου και τις αιτίες καλύτερα απο εμάς τους κατοίκους.

Γνωρίζεις επίσης και την προσωπική αμέριστη εκτίμηση που έχεις απο εμάς που σε γνωρίζουμε.
Ως διαχειριστής των Viber Ομάδων του Ορεινού Πικερμίου, που αριθμούν πολλές εκατοντάδες σπίτια, σε διαβεβαιώ ότι ουδεμία κατηγορία αναφέρθηκε που σε ενέπλεκε.

Δείτε ακόμα:  Προειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το Σάββατο (2/7)

Αντιθέτως πολλοί διαβεβαίωσαν και ιδιαίτερα τους κατοίκους που τυχαίνει να μην σε γνωρίζουν, ότι ουδεμία σχέση είχες ή έχεις, με τυχαίο συμβάν που έλαβε χώρα μεταξύ χειριστού ιδιωτικού μηχανήματος και κατοίκου.

Για μια ακόμα φορά, εμείς οι κάτοικοι του Ορεινού Πικερμίου, σεβόμαστε εσένα, την ευαισθησία σου στα θέματα ανιδιοτελούς προσφοράς, την ενσυναίσθησή σου, την υπέρβαση πολλές φορές των ανθρωπίνων ορίων που έχεις πολλάκις επιδείξει στην προσπάθειά σου να κάνεις το καλύτερο δυνατόν για το τόπο μας και την συνέπειά σου στο καθήκον σου.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Απεργία στην Elbisco - Με πανό οι εργαζόμενοι στη Λ. Μαραθώνος (βίντεο)

Οι αναρτήσεις των Viber ομάδων είναι στην διάθεσή σου, για να αποδείξουν ότι οτιδήποτε και οιοσδήποτε σου μετέφερε, είναι παντελώς αναληθές, χωρίς φυσικά να σκέπτομαι ότι εκτός απο επιπόλαιο θα μπορούσε να ήταν σκόπικο και ανήθικο.

Με εκτίμηση στο πρόσωπό σου, στην ιδιότητά σου και στην προσφορά σου

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος