Καιρός: Τι είπε ο Τάσος Αρνιακός για την κακοκαιρία και την ψυχρή εισβολή – Πότε θα ξέρουμε που θα χιονίσει

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για την κακοκαιρία που ακούμε ότι έρχεται στη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα.

Αυτή την περίοδο μάλιστα οι μετεορολόγοι έχουν διαφωνίες μεταξύ τους γι΄αυτό σήμερα στο “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο Τάσος Αρνιακός ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Ο Τάσος Αρνιακός για την κακοκαιρία

“Έρχεται ένα κύμα ψυχρό και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έρθει γιατί ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν είχαμε ζήσει χειμώνα. Φεύγοντας από τον Ιανουάριο και καθώς έρχεται ο Φεβρουάριος, βλέπουμε ότι είναι πολύ… κεφάτος.

Αυτό είναι όχι μόνο λογικό, αλλά και αναγκαίο και για τη γεωργία και για τα υδατικά αποθέματα της χώρας, αλλά και για το χειμερινό τουρισμό.

Μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη πρωί θα ξέρουμε την ένταση και την έκταση που θα έχει η κακοκαιρία και τις περιοχές που θα επηρεάσει. Είναι σίγουρο ότι έρχεται μια ψυχρή κατεβασιά που θα επηρεάσει κυρίως την ανατολική Ελλάδα, αλλά το που θα χιονίσει, το πόσο θα χιονίσει και ειδικά να χιονίσει στην ταράτσα μας ή στο δρόμο μας και πόσους πόντους είναι λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής.

Θα έχουμε βοριάδες και απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε μια ψυχρή μάζα από τη βορειοανατολική Ευρώπη.

Παρασκευή και κυρίως Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα φαίνεται να έρχεται η μεγάλη ένταση της κακοκαιρίας. Και μετά έρχεται κι άλλη. Μπαίνουμε σε μια περίοδο ψυχρών εισβολών πλέον.

Δε θα χιονίσει 3 μέρες συνέχεια, αλλά κατά διαστήματα. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε αλλά το που και πως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς και δε χρειάζεται ο κόσμος να αναστατώνεται από τώρα”.

.fthis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.