Καίτη Γαρμπή: Η Σκληρή Απάντηση Σε Δημοσίευμα Για Φοροδιαφυγή – Τι ισχύει

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί, αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Έτσι, τη νύχτα της Κυριακής, η τραγουδίστρια και κριτής του J2US θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα».

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη δημοσίευση της.

Δικαίωση της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του δικηγόρου της Καίτης Γαρμπή, κ. Καϊμακάμη, απεστάλη η απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία δικαιώνεται η Καίτη Γαρμπή έναντι του ελληνικού δημοσίου.

Η απόφαση αναφέρει:

Με αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά στην αίτηση αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο ΣτΕ στις 21 Ιανουαρίου του 2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Οκτωβρίου και η απόφαση βγήκε στις 23 Νοεμβρίου του 2022.

Η απόφαση του Β’ 5μελούς τμήματος του ΣτΕ, είναι απορριπτική και αφορά στην αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή, για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το διοικητικό εφετείο το 2018.

Έτσι, απορρίπτεται το σύνολο των αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά της Καίτης Γαρμπή, δηλαδή το ποσό των 1,7 εκ. ευρώ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.