Κακή η Θύελλα Ραφήνας, ήττα με 3-0 εκτός από τον Παναρκαδικό

Το κακό της πρόσωπο έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι η Θύελλα Ραφήνας, που ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, με το τελικό 3-0 να είναι δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 17ο λεπτό ο Μπάρδπς με πλασέ, μετά από γύρισμα του Τσιώλη, άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες. Το 2-0 ήρθε στο 39’ με εκτέλεση πέναλτι του Γιουκούδη, με τον ίδιο να έχει κερδίσει την εσχάτη των ποινών.

Το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου με τον Τσιώλη στο 56’ με διαγώνιο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 54’ η Θύελλα είχε τη μεγάλη της ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ματσαδές βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Ζαχάρης απέκρουσε με τα πόδια.

Διαιτήτευσαν οι Κουτσαναστάσης, Τσιλίκας, Μπουρίκας (Μεσσηνίας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Θ. Στάικος): Ζαχάρης, Διαμαντόπουλος (78’ Κοπρένκα), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Τσιώλης, Στασινόπουλος (83’ Μάνος), Τρέσα, Γιουκούδης, Ν. Λυμπερόπουλος (81’ Δ. Λυμπερόπουλος), Μπάρδος (67’ Αντωνόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος (71’ Τσάκωνας), Μανδύλης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης (83’ Σαντίκου), Ματσαδές, Δημητρίου (71’ Ζέκιο), Μπουντάκης (62’ Κανελλόπουλος).

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com