Κακοκαιρία “Barbara”: Χιόνια σε Σπάτα και Αρτέμιδα – Στους δρόμους εκχιονιστικά (φωτό)

Άσπρη μέρα σήμερα σε Σπάτα και Αρτέμιδα, καθώς πολλές περιοχές του Δήμου βρέθηκαν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας “Barbara”

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρεται:

Από την πρώτη στιγμή της χιονόπτωσης όλα τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται στους δρόμους για να αποφευχθούν οι δυσκολίες μετακίνησης. Θα πρέπει όμως να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις

Επίσης για όσους δεν μπορούν  να μετακινηθούν ώστε να πάνε στις δουλειές τους, ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος δύναται να χορηγήσει βεβαιώσεις αδυναμίας μετακίνησης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, σε ενδιαφερόμενους.

Όσοι κάτοικοι χρειάζονται Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης για την εργασία τους, θα πρέπει να επισκεφθούν το site του Δήμου www.spata-artemis.gr όπου θα υπάρχει αναρτημένη η σχετική φόρμα.

Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης ηλεκτρονικών μέσων, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα 2132007364 και 2132007348.

Επίσης κλειστή θα είναι η Δημοτική Σχολή Σπάτων Αρτέμιδος

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα παραμείνει κλειστή η Μουσική Σχολή Σπάτων Αρτέμιδος.Με αυτή την απόφαση θέλουμε να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς την Μουσική Σχολή Σπάτων Αρτέμιδος.

Προτεραιότητά μας η ασφάλεια τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΠΠ
«Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.