Κακοκαιρία “Barbara”: Ένα φορτηγό με αλάτι στο Ντράφι (φωτό)

Σε επιφυλακή είναι ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η κακοκαιρία “Barbara” τις επόμενες ώρες και στην περιοχή μας

Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Παύλος Μπατάλης, από χθες Σάββατο το φορτίο άλατος που παρήγγειλε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου βρίσκεται ήδη στο κάτω Περίπτερο του Ντραφίου.

Από το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας μαζί με τα ειδικά μηχανήματα (BOBCAT, JBC κλπ) είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας η οποία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, ώστε να επέμβει εφόσον χρειαστεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Από αργά το απόγευμα της Κυριακής τα ειδικά μηχανήματα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου (αλατιέρες) θα ξεκινήσουν τη ρίψη αλατιού στο ορεινό κεντρικό οδικό δίκτυο Διώνης, Ντραφίου, Καλλιτεχνούπολης ώστε να διασφαλίσουν στο μέγιστο δυνατόν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν, ενημερώσεις, επισημάνσεις και οδηγίες στο 112 της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr/el αλλά και αυτές που θα σταλούν μέσω του συστήματος ενημέρωσης του Δήμου μας GiPolis.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.