Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Σπάτα και Αρτέμιδα! (φωτό)

Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel στα Σπάτα και την Αρτέμιδα

Η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης πλημμύρισε δρόμους ενώ σε κάποια σημεία είχαμε ακόμα και την δημιουργία χειμάρρων

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποια απο αυτά όπως τα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής

Στην 5η στάση Βραυρωνα ο δρόμος εχει πλημμυρίσει! Από τον Άγιο Φανουρίο μέχρι κάτω πάλι πλημμυρίσε…

Οδός Αναγνωσταρά ..Χείμαρρος δίπλα από το σκέιτ παρκ… ποτάμι ο δρόμος κ όλες οι λάσπες μέσα στις αυλές… από τις αυλές αρχίζουν κ φεύγουν τα νερά… Αλλά πάλι μαύρισε κ ξεκηνισαν μπουμπουνιτα..

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μόνο με βάρκα.

Στην Οδό Κάτω χώρας Παιανίας 6

Στην Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης αποκτήσαμε μικρή Βενετία

Στην Αγίου Ιωάννου προδρόμου μόλις στρίβουμε μετα το τρόλεϊ το ύψος του νερού σε κάποια σημεία  ήταν πολύ μεγάλο!! Με ΙΧ πέρασα με το ζόρι!! Ήταν επικίνδυνα.. καλό είναι να μην περάσει άλλος κόσμος από εκεί..

Απέναντι από το γήπεδο της Αρτέμιδος..Αθανασίου διάκου ..Όλο το καλοκαίρι φωνάζουμε να καθαρίσετε το κανάλι στο γήπεδο..Δυστυχώς άλλη μία φορά τα ίδια..

Μουσών και Κανάρη έχει σπάσει η λευκα στη μέση του δρόμου

Οδός Ανθέων, δύο στενάκια από το skatepark κ για άλλη μια φορά ζούμε σαν να είμαστε στην Ουγκάντα.Ούτε να μπούμε στα σπίτια μας ούτε να βγούμε !!!!!

Για πρώτη φορά στα 5 χρόνια που ζω εδώ, το ρέμα που βγαίνει στην παραλία του Ιππόκαμπου γέμισε και κατεβάζει απίστευτη ποσότητα νερού. Ευτυχώς που μετά από πολλή γκρινια είχε καθαριστεί από την περιφέρεια πριν λίγους μήνες.

Χρειάζονται φωτογραφίες για την κατάσταση που επικράτησε λίγο μετά την βροχή στις 19.00 στην Βραυρώνος και στην Αγ.Ιωαννου;πλημμύρα για μια ακόμα φορά,παρακαλούσα να φτάσω ασφαλής.Τοσα χρόνια αυτή η κατάσταση και κανείς δεν έκανε κάτι για να αλλάξει Πού είναι τα φρεάτια;ανύπαρκτα, πού θα πάει όλο αυτό το νερό;και ύστερα θέλετε και η ψηφι οι μεν και οι δεν….

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.