Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία Μαραθώνα, από τον Βαρνάβα έως το Νέο Βουτζά (φωτό)

Επί ποδός είναι η Πολιτική Προστασία Μαραθώνα, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την κακοκαιρία “Ελπίδα”

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας αναφέρει:

“Ο δήμος μας και όλος ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας είναι επί ποδός από Βαρνάβα έως και Νέο Βουτζά ακόμα μια φορά για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την αναμενόμενη κακοκαιρία.

Συνιστούμε σε όλους τους πολίτες μεγάλη προσοχή, να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις εντολές της πολιτικής προστασίας

Δείτε ακόμα:  Δ. Μαραθώνα: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα ΚΔΑΠ για το έτος 2022-2023

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια και την Πυροσβεστική

Ο δήμος μας έχει προνοησει για θερμαινόμενες αίθουσες για όσους συνδημοτες μας έχουν ανάγκη και διάθεση αλατιού που βρίσκονται σε όλες τις κοινότητες.

Όλες οι σχολικές μονάδες μας είναι έτοιμες καθώς έχουμε προμηθευτεί πετρέλαιο για όλα τα σχολεία, παρόλο αυτά, θα περιμένουμε τις εντολές από την περιφέρεια και το υπουργείο για το αν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα Τρίτη.

Είμαστε σε επικοινωνία και επαφή με τους πολίτες και τους τοπικούς παράγοντες, ώστε να συντονίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα”

Δείτε ακόμα:  Νέος Βουτζάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη έως το Σάββατο - Που θα έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας