Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ – Κλειστά τα καταστήματα

Γενική αργία κήρυξε σήμερα η κυβέρνηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω του χιονιά.

Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, όπως και οι τράπεζες σε 7 περιοχές της χώρας (Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Σποράδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα).

Από την αργία εξαιρούνται τα σούπερ μάρκετ.

Η ανακοίνωση

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Δείτε ακόμα:  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας» λέει η έκθεση ψυχιάτρου

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους».

Δείτε ακόμα:  Σπείρα "χτυπά" καταστήματα στην Ανατολική Αττική - Βίντεο από την Παλλήνη

news.gr