Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Το έστρωσε σε Διόνυσο και Πεντέλη! (φωτό & βίντεο)

Η κακοκαιρία Ηφαιστίων δείχνει τα δόντια της και στην Αττική και ήδη σε Διόνυσο, Πεντέλη, Ιπποκράτειο Πολιτεία το έχει στρώσει για τα καλά.

Στα Βίλλια Αττικής η κακοκαιρία Ηφαιστίων βγήκε την κακοκαιρία Ζηνοβία και τα χιόνια έχουν “πνίξει” την περιοχή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα χιονισμένα μέρη της Αττικής. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το λευκό τοπίο στον Διόνυσο:

Λόγω της χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή Καλοπούλα του Υμηττού.Λόγω χιονόπτωσης το ίδια συνέβη νωρίτερα και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία (από το ύψος του εστιατορίου “Θέα), καθώς και από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 27ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.

newsit.gr