Καλλιάνος: Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία Ιανός με καταιγίδες την Αττική


Πότε ο κυκλώνας Ιανός θα χτυπήσει με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους την Αττική. Τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο Dikaiologitika News.

Η κακοκαιρία Ιανός χτυπά ήδη τη χώρα και ο κυκλώνας σαρώνει στο πέρασμά του την Ελλάδα. Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο Dikaiologitika News κάνει πρόγνωση για την Αττική και αναφέρεται στα φαινόμενα της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξουν το λεκανοπέδιο.

«Λόγω της σύγκλισης από σήμερα Παρασκευή 18/9 το βράδυ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα έρθει ο κύριος όγκος των φαινομένων για την περιοχή της Αττικής», αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Καρέ καρέ η εξέλιξη μέχρι τις 27 Οκτωβρίου

Ο μετεωρολόγος προβλέπει ότι «θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες ενώ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων ενδέχεται να ενισχύονται απότομα και οι άνεμοι».

Πότε θα πλήξει η κακοκαιρία την Αττική

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγος «από τις 9-10 το βράδυ σήμερα Παρασκευή μέχρι και τη 1 με 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 19/9 -χοντρικά και ενδεικτικά- η Αττική θα βρεθεί κάτω από σχετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες» τονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο Dikaiologitika News αναφερόμενος στην κακοκαιρία, που φέρνει ο κυκλώνας Ιανός στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:  Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

dikaiologitika.gr