Καλλιτεχνικές ανησυχίες στο Μαθητικό φεστιβάλ Ραφήνας, απ΄ το PlaySchool

 

Aπό τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ που έγινε στο Πάρκο Καραμανλή ήταν κι αυτή του PlaySchool.

Τα παιδιά βρήκαν χώρο και τόπο να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του, με τις κατάλληλες δασκάλες και τις απαραίτητες καθοδηγήσεις. Έπαιξαν, γέλασαν, έφτιαξαν πράγμα και πέρασαν υπέροχα. Τόσο οι μικροί φίλοι όσο και οι γονείς βρήκαν ελεύθερο χρόνο να να διασκεδάσουν αλλά παράλληλα να μάθουν καινούργια πράγματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το PlaySchool κλείνει φέτος επτά χρόνια λειτουργίας και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή. Πολλές οικογένειες δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο PlaySchool κι αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η ανατροφή των παιδιών αποτελεί το Α και το Ω για τους γονείς και το ποιους θα εμπιστευθούν είναι μεγάλη υπόθεση. Μέχρι στιγμής το PlaySchool έχει κερδίσει το… στοίχημα και αναμφισβήτητα έχει βάλει το δικό του πολύτιμο λιθαράκι στην ανατροφή τους. Αυτό το λένε και οι μικροί και οι μεγάλοι.
Όσοι θέλετε να μπείτε στην οικογένεια του PlaySchool τώρα είναι η ευκαιρία, οι θέσεις άνοιξαν και οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δείτε ακόμα:  Βρέθηκε στη Διασταύρωση Ραφήνας

playschool_mathitiko_festival2

PlaySchool

Χρ. Μάντικα και Σιγινού 7
Ραφήνα
22940 23656 & 6982475684