Καμπανάκι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα κρούσματα της Πέμπτης

Στα 153 ήταν τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας όπως ανακοίνωσε στην καθημερινή ενημέρωση ο ΕΟΔΥ την Πέμπτη (6/8).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση, από τα 153 κρούσματα, η περιφερειακή ενότητα Αττικής κατέχει αυτή την άσχημη πρωτιά καθώς εκεί εντοπίστηκαν τα περισσότερα, 40 συγκεκριμένα, ενώ 38 εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί στη σειρά η περιφερειακή ενότητα Λάρισας με 14 κρούσματα, ενώ διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων, 11 συγκεκριμένα, που επιβεβαιώθηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Παράλληλα 9 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων, από τα οποία τα 8 αφορούν σε συρροή σε χώρο εστίασης, 7 είναι εισαγόμενα που προσήλθαν αυτοβούλως, ενώ 4 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα. Έβρου, όλα συνδεόμενα με τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ιανός": Τα κύματα θα φτάσουν τα 7 μέτρα!

Συνεχίζοντας, 3 κρούσματα εντοπίστηκαν στις περιφερειακές ενότητες Κέρκυρας, Κορινθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, 2 κρούσματα είχαμε στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αχαΐας, Ιωαννίνων, Καβάλας και Μαγνησίας (αμφότερα στο στρατόπεδο Στεφανοβικείου), ενώ τέλος από 1 κρούσμα στις περιφερειακές ενότητες Θεσπρωτίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Μεσσηνίας και Χανίων.