Κανένα ίχνος της 48χρονης στον βυθό της λίμνης – Γιατί οι Αρχές ερευνούν το σενάριο της αυτοκτονίας

Η 48χρονη αγνοούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη στην Ευρυτανία, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στην γέφυρα Τατάρνα της Ευρυτανίας, ενώ μέσα βρέθηκαν τα παπούτσια τους και ένα σημείωμα προς τους δικούς της ανθρώπους.

Πλέον οι αρχές στρέφουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εξετάζουν αν όντως η 48χρονη αποφάσισε να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν την εξάφανισή της η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό και είχε νοσηλευτεί ένα 24ωρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ»: «Εξακολουθούν οι Αρχές και ερευνούν βασικά το σενάριο της αυτοκτονίας , καθώς κατά το παρελθόν φαίνεται η 48χρονη να έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στην γέφυρα της Επισκοπής».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.