Καραούλης στο κανάλι TVD: Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση να δίνει λύσεις (βίντεο)

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα προστατέψει τους ευάλωτους, τους μη προνομιούχους και θα δώσει πειστικές απαντήσεις στα κρίσιμα θέματα, όπως τα ενεργειακά, τα οποία η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ δεν λύνει, αλλά συνεχίζει να επιδοτεί τους λίγους και τους ισχυρούς.

Αυτό τόνισε ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του στο Αποκαλυπτικό Δελτίο και στο δημοσιογράφο…., δίνοντας παράλληλα και το στίγμα των προθέσεων του Νίκου Ανδρουλάκη για πιθανή μετεκλογική συνεργασία.

«Οι κυβερνήσεις και η συνεργασία των κομμάτων γίνονται πάνω σε ένα προγραμματικό πλαίσιο, για το οποίο θα υπάρχει μια συγκεκριμένη ατζέντα. Εμείς έχουμε προτάξει από την πρώτη στιγμή και δια στόματος του Προέδρου μας, του Νίκου του Ανδρουλάκη, ότι θέλουμε μία κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό χαρακτήρα», είπε ο κ. Καραούλης.

Σε ότι αφορά τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι με βάση τα νούμερα που του «δίνουν» οι δημοσκοπήσεις, έχει διπλασιάσει το ποσοστό του σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, επισημαίνοντας την αύξηση της δημοφιλίας του κ. Ανδρουλάκη, την ώρα μάλιστα που διαμορφώνονται υψηλά ποσοστά αρνητικής γνώμης για τον Πρωθυπουργό.

Μιλώντας για τα εθνικά θέματα, ο κ. Καραούλης είπε ότι δεν προσφέρονται για «εσωτερική εργαλειοποίηση». «Εμείς έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση να πραγματοποιηθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, έτσι ώστε να υπάρχει η πλήρης ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική, ώστε να δημιουργηθεί μια συγκεκριμένη ενιαία γραμμή απέναντι σε αυτή την τουρκική προκλητικότητα.»

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, είπε ότι αν θέλουμε να βάλουμε έναν τίτλο σ’ αυτή την εξεταστική επιτροπή, η λέξη είναι «συγκάλυψη». Εμείς ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και δεν έχουμε καμιά ψευδαίσθηση σε τι ακριβώς αποσκοπούσε η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Επιχειρήθηκε μέσα από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παρακολουθούν ένα ολόκληρο κόμμα, κανένας άλλος εθνικός λόγος, πέρα από την κομματική ασφάλεια της ΝΔ, ή την κυβερνητική ασφάλεια, δεν υπήρχε.

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.