Καρτ ποστάλ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά (φώτο)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Κρήτη τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά της ΕΡΤ, την Καρτ ποστάλ, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για ένα ακόμα επεισόδιο από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, στο οποίο, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Να σας θυμίσουμε ότι τον κεντρικό ήρωα και βασικό πρωταγωνιστή της σειράς, έναν Άγγλο αρχαιολόγο ελληνικής καταγωγής, τον Τζόζεφ, ενσαρκώνει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που αποτελεί και το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της.

Δείτε ακόμα:  «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν – Πότε θα προβληθεί το reunion

Η συγκεκριμένη ιστορία εξελίσσεται στο Λασίθι, γενέτειρα του πατέρα του Τζόζεφ, με τον γοητευτικό αρχαιολόγο να σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, τη Σάρα, που την υποδύεται η Κρυσταλλία Κεφαλούδη

Η Σάρα όμως προδίδει τον Τζόζεφ, ο οποίος καταρρέει και τότε, γνωρίζει τον Άκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) με τον οποίο μοιράζονται τον ίδιο πόνο, καθώς και η δική του σύντροφος τον έστησε στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 15 χρόνια. Η συνάντησή τους είναι καθοριστική… και για την εξέλιξη της ιστορίας… και των νέων προσώπων που θα συναντήσει.

Δείτε ακόμα:  Μετά το Ντουμπάι και την... αλλαγή παραστάσεων, αλλαγή και στο look για την Ηλιάδη (φώτο)

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου δύο πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν σε άλλα επεισόδια, αλλά και στη ζωή του Τζόζεφ θα ενσαρκώσουν η Μυρτώ Αλικάκη και η Μαρία Ναυπλιώτου. Αυτές τις μέρες μάλιστα είναι να ξεκινήσουν στην Κρήτη τα γυρίσματα για το επεισόδιο με τη Μυρτώ Αλικάκη που θα έχει τίτλο «Ζαχαροπλαστείο»… αλλά δεν θα προδώσουμε περισσότερα…!

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπαβασιλείου και η «Καρτ ποστάλ» θα είναι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε ακόμα:  Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στα μάτια του - Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο!

newsit.gr