Καταδίωξη στο Πέραμα: Παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος Ρομά – Τι είπε (φωτό)

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πέραμα έδωσε ο 15χρονος που αναζητούνταν για την υπόθεση

Τη δική του μαρτυρία για τους πυροβολισμούς που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού Ρομά στο Πέραμα μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έδωσε ο 15χρονος Βαγγέλης ο οποίος ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση.

Όπως υποστήριξε ο 15χρονος ο οποίος ήταν αυτός που οδηγούσε το επίμαχο αυτοκίνητο πρώτα πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και στη συνέχεια έπεσε πάνω τους με το ΙΧ.

«Εγώ οδηγούσα. Μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και μας πυροβόλησαν» είπε αρχικά ο νεαρός Ρομά. Σύμφωνα με τον ίδιο «από το Αιγάλεω δεν σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσουν. Είχαμε πάρει μόνο το αμάξι».

Δείτε ακόμα:  Παιδάκι 1,5 έτους περιπλανιόταν μόνο του στον δρόμο στον Άλιμο - Πώς κατέληξε σε παιδικό κομμωτήριο! (βίντεο)

Περιγράφοντας τι συνέβη στη συνέχεια ο Ρομά είπε ότι «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη, αυτοί άφησαν τα μηχανάκια. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά πέσαμε πάνω τους και οι μηχανές δεν είχαν επάνω επιβάτες».

Στην ερώτηση γιατί έπεσε πάνω στις μηχανές της ΔΙΑΣ είπε ότι το έκανε «γιατί χτύπησαν τον φίλο μου που ήταν συνοδηγός. Στις μηχανές έπεσα μόλις πυροβολήσανε για να φύγω επειδή πυροβόλησαν τον φίλο μου για να πάμε σπίτι».

Δείτε ακόμα:  Θρίλερ με τον θάνατο της Φωτεινής: “Την κούρεψαν και την πλάκωσαν στο ξύλο”

newsbomb.gr