Καταγγελία για πολιτικό που πήρε πιστοποιητικό χωρίς να εμβολιαστεί! (βίντεο)

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί στην συγκέντρωση υγειονομικών στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολιτικό πρόσωπο πήγε στο νοσοκομείο και την ώρα θα εμβολιαζόταν, πήραν την σύριγγα με τη δόση από τα χέρια της νοσοκόμας.

«Στις 22 Μαΐου στις 2:15 το μεσημέρι, πολιτικό πρόσωπο ήρθε να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο. Πέρασε όλη την διαδικασία καταγραφής αλλά την ώρα που πήγε να τον εμβολιάσει η νοσοκόμα, ο διοικητής πήρε την σύριγγα και είπε πως θα τον εμβολιάσει ο ίδιος στο γραφείο του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και αν το έκανε, αλλά μετά πήρε κανονικά πιστοποιητικό. Αν είναι έτσι να πάρουμε πιστοποιητικά και όλοι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιαζόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ αφήνει ξεκάθαρα αιχμές εμπλοκής του διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Παντελιάδη, ωστόσο δηλώνει πως γνωρίζει τις συνέπειες που μπορεί να έχει. «Περιμένω να με κυνηγήσουν αύριο, αλλά αντί να κυνηγήσουν εμένα , μήπως θα έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας και να κάνει έρευνα στο νοσοκομείο; Έδωσα ημερομηνία και ώρα. Να δει ποιος πέρασε εκείνη την ώρα που είναι πολιτικό πρόσωπο και ποιος γιατρός υπέγραψε αυτόν τον εμβολιασμό και ποια είναι η νοσηλεύτρια που το έκανε» ανέφερε ο κ. Κοροξενός.

«Ίσως οι συνάδελφοι λόγω της πίεσης να υποκύψουν. Αν γίνει αυτό, εγώ προκαλώ τον άνθρωπο που ήρθε να κάνει το εμβόλιο, να κάνει τεστ αντισωμάτων…» σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Δείτε ακόμα:  Ξεκινά τη Δευτέρα η δωρεάν διάθεση self test

Προς το παρόν ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παντελιάδης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση ως απάντηση στην καταγγελία.

makthes.gr