Καταγγελία και από τη Νέλλη Γκίνη: «Παραγωγός κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγά» (βίντεο)

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, αλλά δε ξέραμε πόσο βαθιές ήταν οι ρίζες» σημείωσε η Νέλλη Γκίνη σχολιάζοντας το «τσουνάμι» των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love It» αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία όταν παραγωγός κλείδωσε την πόρτα κατά τη διάρκεια οντισιόν και την κυνηγούσε.

«Σε προσωπικό επίπεδο όταν είχα τελειώσει τη δραματική σχολή με κάλεσε ένας παραγωγός να κάνω μια οντισιόν σαν ενζενί. Ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να με κυνηγά και του πέταξα το γραφείο κανονικά. Τούμπαρα το γραφείο, ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα» ανέφερε η Νέλλη Γκίνη.

Δείτε ακόμα:  Παίκτης του Master Chef έπεσε θύμα κλοπής (φωτό)

Στη συνέχεια η Νέλλη Γκίνη πρόσθεσε: «Φυσικά και έχω χάσει ρόλους επειδή δεν υπέκυψα. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε στην τηλεόρασης;».

Σχολιάζοντας τις αμοιβές που υπήρχαν στο χώρο της υποκριτικής ανέφερε: «Ο μισθός στο έπαιρνα από το θέατρο ήταν για τα καλλυντικά μου και για να παίρνω δώρα στις φίλες μου».

Ενώ, τέλος η Νέλλη Γκίνη σχολίασε: «Είναι ένα χορτασμένο άτομο, αλλά θα ήθελα να έχω κάνει ένα ακόμη παιδί» και εξομολογήθηκε: «Η έκτρωση που είχα κάνει ήταν ένα εγκληματικό λάθος».

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συνεπάγεται η διαγραφή του από το Σωματείο Ηθοποιών – Τον Σεπτέμβριο η οριστική απόφαση

newsbeast.gr