Καταγγελία Καραλή: Ο προπονητής απαντά με μηνύσεις στις ρατσιστικές κατηγορίες!

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατηγορεί τον προπονητή του επί κοντώ, Δημήτρη Κυτέα, για ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του και μάλιστα τον κατήγγειλε για δεύτερη φορά.

Η μητέρα του νέου “αστεριού” του ελληνικού επί κοντώ είχε υποβάλει το 2017 υπόμνημα στον ΣΕΓΑΣ καταγγέλλοντας τον 65χρονο προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά.

Στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή στάθηκαν -με αναρτήσεις στο twitter- οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ποια είναι όμως η θέση του Δημήτρη Κυτέα στο θέμα που προέκυψε; Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο “euronews” για να σχολιάσει την συγκεκριμένη καταγγελία και αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Καραλή!

“Όλα αυτά τα οποία ακούγονται είναι ψευδή. Ειλικρινά λυπάμαι που για να μπορέσω να προστατεύσω το όνομά μου θα αναγκαστώ την ερχόμενη εβδομάδα να προβώ σε νομικές ενέργειες εναντίον ενός 20χρονου παιδιού. Είναι δυσάρεστα αυτά που συμβαίνουν και θα ήθελα να παρακαλέσω τα Μέσα ενημέρωσης, πριν αναπαράξουν οποιαδήποτε κατηγορία, να σέβονται μία πορεία δεκαετιών, και να λαμβάνουν υπόψιν τους και την άλλη άποψη” ανέφερε ο κ. Κυτέας..

Πληροφορίες: euronews.com

Διαβάστε επίσης