Καταγγελία μοντέλου για το GNTM – «Σε ξεφτιλίζουν, γελάνε μαζί σου…»!

Στα ίδια έργα θεατές. Κάθε χρόνο οποία δεν περνάει στην επομενη φάση έχει κάτι στραβό να πει για την παραγωγή.

Μόνο που η συγκεκριμένη είναι εκτεθειμένη διπλά μιας και πέρα από την τηλεοπτική απόρριψη που είδαμε έχει υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με την εταιρεία παραγωγής. Κάτι που σημαίνει ότι η Ολυμπία Χριστοφορίδου, θα έχει ενδεχομένως νομικού χαρακτήρα ζητήματα από τώρα και στο εξής.

«Λίγα άτομα θα με καταλάβουν αλλά να ξέρετε γενικά στα ριάλιτι και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για το δικό μου κλιπάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα κάνω ένα expose στην παραγωγή γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα, τα οποία κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησε να με βγάλει ηλίθια και να γελάσετε λίγο γιατί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Θα το καταλάβετε στην πορεία. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και έδειξαν μόνο 10 δευτερόλεπτα και εννοείται πως κρατήθηκαν από τη μια φράση που μου είπαν να πω και δεν είμαι η μόνη.»!

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κορινθίου: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, υπάρχουν κοριτσάκια που θέλουν να καταγγείλουν»

Και κατέληξε « Δεν είχα σκοπό να πάω η αλήθεια είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αναγνωσιμότητα γιατί θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη τηλεθέαση αλλά όταν εσύ έχεις μαλώσει ήδη με την παραγωγή και ότι είναι πίσω από τις κάμερες, είναι λίγο λογικό να βάλουν τις χειρότερες σου στιγμές, να σε ξεφτιλίσουν, να προσπαθήσουν να γελάσουν μαζί σου μπας και βγάλουν κάτι»!

Δείτε ακόμα:  Τριαντάφυλλος για Survivor: «Έβγαλα παραπάνω λεφτά από το έπαθλο»

nassosblog.gr