Καταγγελία πασίγνωστου ηθοποιού: “Μου έκαψαν το σπίτι – Ζω έναν εφιάλτη”

«Με θέλουν νεκρό. Μου έκαψαν το σπίτι στην Ξάνθη με σκοπό να μου το καταπατήσουν και όλο το κτήμα των 10 στρεμμάτων. Έριξαν μολότοφ στη σκεπή και μέσα σε λίγα λεπτά το μοναδικό ακίνητο που είχα κάηκε. Έχω κάνει μηνύσεις σε συγκεκριμένους Ρομά και εδώ και δυο χρόνια ζω έναν εφιάλτη με απειλές και ξυλοδαρμούς. Είμαι άστεγος και περιμένω πότε θα με αποτελειώσουν…».

Με αυτά τα λόγια ο ηθοποιός, Γιώργος Σταυρόπουλος, περιγράφει στην εφημερίδα Espresso τον εφιάλτη που βιώνει στην Ξάνθη.

Σήμερα, σε ηλικία 80 ετών ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να πουλήσει το κτήμα του στην Ξάνθη και να έρθει στην Αθήνα. Το κτήμα του βρίσκεται ανάμεσα σε δυο χωριά και θεωρείται «φιλέτο» για την περιοχή.

«Το 2021 βρέθηκε ένας αγοραστής για το κτήμα, εξάλλου ήθελα και εγώ να έχω λίγα χρήματα. Η τιμή που το έβαλα ήταν 300.000 ευρώ. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος οικοπεδοφάγος Ρομά, ο οποίος ενδιαφέρθηκε. Μου έδωσε αρχικά 40.000 ευρώ ως προκαταβολή ωστόσο είχε άλλα σχέδια. Άρχισε να πουλάει το κτήμα μου σε άλλους Ρομά, χωρίς να το γνωρίζω εγώ. Από κάθε στρέμμα έβγαζε 5 οικόπεδα. Πήγαιναν να χτίσουν και φυσικά δεν μπορούσαν, δεν υπήρχαν χαρτιά και τους έλεγε ‘υπομονή θα πεθάνει ο γέρος’».

Κόντεψαν να τον κάψουν ζωντανό!

«Όταν την περασμένη Τρίτη μου έριξαν μολότοφ πάνω στη στέγη του σπιτιού μου, πίστεψα ότι έφτασε το τέλος μου. Βγήκα την τελευταία στιγμή από το σπίτι. Ήρθε η Πυροσβεστική και βρήκε 3 μολότοφ, έκανα μήνυση και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη. Η Αστυνομία φοβάται και η ίδια τους Ρομά. Κάθε φορά που γίνεται μια επιχείρηση πηγαίνουν έξω από τα δικαστήρια και κάνουν συγκέντρωση. Είμαι πλέον άστεγος, φοβάμαι να βγω έξω τα βράδια», πρόσθεσε ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος φιλοξενείται από έναν φίλο του.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.