Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Με είχε ρωτήσει σε παλιότερο πάρτι αν θέλω να κάνω κοκαΐνη»

Για τα πάρτι που διοργάνωνε ο ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε η Γεωργία Μπίκα στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή.

«Έχω ακούσει ότι ο Μ. λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα με έχει ξαναστείλει σε παρόμοιο πάρτι τέσσερις φορές περίπου» είπε αρχικά η 24χρονη.

«Σε άλλο πάρτι που έχω πάει και στο οποίο με κάλεσε ο Μ. έχω κοιμηθεί με κάποιο αγόρι το οποίο μου άρεσε, με τη θέλησή μου και χωρίς να συμβαίνει κάτι σεξουαλικό μεταξύ μας» συνέχισε.

«Σε κάποια πάρτι που δεν έχω πάει, επέμενε να πάω. Δεν με πλήρωσε ποτέ για να πάω. Ωστόσο, με έχει ρωτήσει σε παλαιότερο πάρτι του 2021 αν θέλω να κάνω χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, για να μου προσφέρει κι εγώ του απάντησα αρνητικά» αποκαλύπτει η 24χρονη Γεωργία.

Δείτε ακόμα:  Κοριτσάκι 2,5 ετών ήπιε υγρό καθαρισμού και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ

Όσον αφορά στο μοιραίο βράδυ, περιγράφει: «Μόλις βγήκα στο διάδρομο συνάντησα τα δύο άτομα που ανέφερα αρχικά. Αυτοί μου ζήτησαν αν ήθελα να κοιμηθώ μαζί τους. Εγώ τους είπα ότι έχω δικό μου δωμάτιο και τότε επέμεναν να κοιμηθώ σε αυτούς. Δεν μου ασκήθηκε βία από μέρους τους αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άνδρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».