Καταπέλτης ο παππούς του Mad Clip: «Η Αρετή ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια, τη θεωρώ ηθικό αυτουργό»

Λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip που έδειξαν ότι ο δημοφιλής τράπερ δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, ο παππούς του ξέσπασε στην εκπομπή «Open Weekend».

Ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος μίλησε στην ρεπόρτερ Ξανθίππη Βουτσαλά και ανέφερε πως θεωρεί ηθική αυτουργό την πρώην σύντροφο του Mad Clip, Αρετή.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε.

Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης (Mad Clip) την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Είχε ευθύνη για έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα άτομα. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Η μητέρα του ξέρει περισσότερα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.