Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την εξομολόγηση για τον Γιώργο Κιμούλη

Ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν δεχτεί βία στον εργασιακό τους χώρου, είτε αυτή είναι λεκτική, είτε ψυχολογική, είτε σωματική, είναι η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, βρήκε και η ίδια το θάρρος να μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η Κατερίνα έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την τρόμαζε και την έκανε να φοβάται, ενώ κάθε που της ερχόταν στο μυαλό αυτή η τραυματική εμπειρία της συνεργασίας της μαζί του έβαζε τα κλάματα.

Πλέον, η ηθοποιός είναι ελεύθερη και ανάλαφρη να χαμογελάσει ξανά και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που την έκαναν να αγαπήσει το θέατρο και στάθηκαν στο πλευρό της, βοηθώντας τη να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Δείτε ακόμα:  Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»

«Κι αυτό το χαμόγελο για όλους τους δασκάλους-συναδέλφους-συνεργάτες που μας έκαναν να ανυπομονούμε να χωθούμε στην αγκαλιά της σκηνής, στην παρέα του γυρίσματος! Σε όλους τους «οδηγούς» που δε μας άφησαν με την καλοσύνη τους να εγκαταλείψουμε τα όνειρα μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

znews.gr