Κατερίνα Γερονικολού:«Είμαι control freak – Κάνω δουλειές άλλων για να είμαι βέβαιη ότι θα γίνουν σωστά»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μπαλί έχασαν τις βαλίτσες τους.

«Μας συνέβησαν κάποια περιστατικά που ήταν ατυχία. Καθαρά Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι μας και στο πολυπόθητο ταξίδι χάσαμε τις βαλίτσες. Τις βρήκαμε μετά από 4-5 μέρες. Δεν είχα εσώρουχα. Τις πρώτες μέρες ήμασταν με ένα μπουρνούζι και ένα σαρόνγκ.

Δεν είχα μέσα μου τη λέξη “φόβος”. Κάναμε πράγματα για να νιώσουμε ασφαλείς. Το δικό μου μότο είναι σε κάθε ατυχία είναι βρες την ευκαιρία. Η δικιά μου ευκαιρία είναι ότι δεν θέλω πια να δένομαι με αντικείμενα».

Βρήκε στη βαλίτσα του Γιάννη Τσιμιτσέλη μια γυναικεία ζακέτα!

«Προχτές που άδειαζα τη βαλίτσα του Γιάννη που ήρθε από την εκπομπή του βρήκα μια γυναικεία ζακέτα. Κάνω έτσι, τη μυρίζω και λέω “α, η μαμά του”. Τη μύρισα για να δω με ποιου είναι».

Ο πατέρας της Κατερίνας Γερονκολού «έφυγε» σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε».

«Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω».

Η Κατερίνα Γερονικολού χαρακτηρίζει τον εαυτό της σαν control freak
«Είμαι control freak. Κάνω δουλειές άλλων για να είμαι βέβαιη ότι θα γίνουν σωστά. Μου τη σπάει ο εαυτός μου πολύ!».

«Ξαφνικά γίνεσαι ο σκλάβος του εαυτού σου δουλεύοντας 17 ώρες τη μέρα. Όταν έχω συνηθίσει να δουλεύω σε 3 δουλειές ταυτόχρονα και να δίνω το 100% του εαυτού μου οφείλω να είμαι οργανωμένη. Θέλω να αλλάξω τους ρυθμούς μου. Γιατί θέλω να υπάρχουν στιγμές που δεν έχω καθήκοντα. Νιώθω ότι κάθε στιγμή κάπου πρέπει να είμαι, κάτι πρέπει να πω, συναντήσεις, συνεντεύξεις», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα ανέφερε πως θα βρεθούν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο του Καναδά. Αρκεί αυτή τη φορά να μην χάσουν τις βαλίτσες τους.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.