Κατερίνα Καινούργιου – Μπέττυ Μαγγίρα: Κακός χαμός για το σατιρικό τρέιλερ του Open από το… Παρίσι

Και η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα καλά φαίνεται πως κρατεί! Ακόμα και μες στο Σαββατοκύριακο. Ένα τρέιλερ της δεύτερης, για την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN, ήρθε να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά!

Σε αυτό, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ σαν σε θεατρικό σκετς. Μέσα σε όλα, δε, η παρουσιάστρια ξεχωρίζει με την αναφορά στα… καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας».

Μόλις όμως η Κατερίνα Καινούργιου είδε το συγκεκριμένο τρέιλερ, ποιος… την είδε και δεν την φοβήθηκε αφού άστραψε και βρόντηξε στα social media!

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καινούργιου: Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν γυναίκες θύματα

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε στόρι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. «Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη».

«Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» συμπλήρωσε, σε άλλο στόρι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha από το Παρίσι όπου και βρίσκεται.

Δείτε ακόμα:  Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά»

zappit.gr