Κατερίνα Καινούργιου: Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν γυναίκες θύματα

Η Κατερίνα Καινούργιου με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πήρε θέση στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πήρε θέση στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, δείχνοντας την συμπαράστασή της προς το θύμα. Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε μέσα από το twitter σε όσους πιστεύουν ότι δεν βρίσκεται με το μέρος των θυμάτων.

«Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Ο Ατζούν «έθαψε» τους παίκτες της Ελλάδας στους Τούρκους

«Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ», ξέσπασε η παρουσιάστρια.

FAF

 

ieidiseis.gr