Κατερίνα Καινούργιου: Εκτός αέρα η εκπομπή, Ευτυχείτε – Τι συμβαίνει;

Σήμερα, 22 Ιανουαρίου η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε δεν μεταδίδεται στο OPEN.

Τι συμβαίνει;

Σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τις 10.00 το πρωί το OPEN βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, ενημερώνοντας λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη της διαδικασίας της πρώτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου ΠτΔ.

Έτσι, η Νίκη Λυμπεράκη, το πολιτικό τμήμα του OPEN και σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού, μέσα από την έκτακτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Η Εκλογή Νέου Προέδρου της Δημοκρατίας» ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Δείτε ακόμα:  Χαρούμενη που γλίτωσε από το GNTM δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρότεινε την Πρόεδρο του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, την πρώτη γυναίκα υποψήφια ΠτΔ στην Ιστορία της Ελλάδας, η ολομέλεια της Βουλής συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη ψηφοφορία.

Η Νίκη Λυμπεράκη και το δημοσιογραφικό επιτελείο του OPEN βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων, ενημερώνοντας λεπτό προς λεπτό για την πορεία της διαδικασίας, με απευθείας συνδέσεις, τόσο με τη Βουλή, όσο και με κάθε άλλο σημείο όπου θα διαδραματίζονται οι πολιτικές εξελίξεις.
Στην έκτακτη εκπομπή του ΟPEN φιλοξενούνται δημοσιογράφοι, αναλυτές και πολιτικοί.

Δείτε ακόμα:  Π. Δαδακαρίδης: «Άνθρωπος που δεν χαμογελά έχει χάσει σημαντικά πράγματα στη ζωή του»

gossip-tv.gr