Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μην μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια με πολιτικό»

«Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια»

Την άποψή της για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία τονίζει ότι είναι «αδιανόητο» να μην μπορούν πραγματοποιήσουν την διαδικασία όπως όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Μιχάλης Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή, επισημοποιώντας την σχέση τους, η ηθοποιός που εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε:

«Αυτός ο γάμος ήταν κλειστός, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβη και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά. Είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου, εν έτει 2021 να μην μπορούν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι η αγάπη δεν έχει φύλο και ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους:

Δείτε ακόμα:  Η Φάρμα: Πρεμιέρα απόψε για το ριάλιτι του ANT1 – Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες, Όσα θα δούμε

«Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν, και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους» σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

newsbreak.gr