Κατερίνα Παπουτσάκη: Το 2022 άφησε ανατροπές, τώρα περιμένω ισορροπία και νέα ξεκινήματα

Η κάμερα της εκπομπής Ελένη συνάντησε την Κατερίνα Παπουτσάκη στον Σταυρό του Νότου, όπου σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της και μίλησε για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε πάντα για το τραγούδι και τώρα έκανε πραγματικότητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μέχρι τώρα τραγουδούσε όπου το απαιτούσε ο ρόλος της στο θέατρο. Όμως τώρα πια έχει κι επαγγελματική σχέση με την μουσική σκηνή. Όπως είπε: «Είναι μεγάλη αγάπη, από παλιά, δεν ήξερα τι θέλω να πω μέσα από αυτό. Οι παραστάσεις και όλα αυτά είναι μία διαφορετική διαδικασία που έχουν ευθύνη, ήμουν πάντα ευθυνόφοβη. Τώρα έχω αρχίσει και το καταπολεμώ, ενηλικιώνομαι, αισθάνομαι ότι δεν φοβάμαι πια, και παίρνω περισσότερο την ευθύνη για τα πράγματα που κάνω».

Και πρόσθεσε ότι ο μεγάλος της γιος, Μάξιμος, ο οποίος είναι εννιάμιση ετών την ρώτησε τι της αρέσει περισσότερο η ηθοποιία ή το τραγούδι. Κι όταν του απάντησε το δεύτερο της σχολίασε: «Πόσο λυπάμαι για σένα που τόσα χρόνια δεν έκανες αυτό που αγαπάς». Ενώ είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τη συμβουλή του: «Η συμβουλή που μου έδωσε ο Μάξιμος είναι «όλα στο κόκκινο μαμά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρόσφατα χώρισε και σχολίασε πως κύλησε το 2022 γι’ αυτήν: «Αυτός ο χρόνος μου άφησε ανατροπές, αλλαγές, πολύ ωραία νέα ξεκινήματα, ισορροπία, αγάπη, ζεστασιά. Το ίδιο περιμένω από τον επόμενο». Ενώ μπορεί αυτό το διάστημα να έχει πολλές υποχρεώσεις με τις εμφανίσεις και τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά όπως δήλωσε: «Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην κάμερα της εκπομπής:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.