Κατερίνα Στικούδη – «Θηρίο»: Στόχος διαρρηκτών η κλινική που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας

Στόχος διαρρήκτη έγινε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης η αισθητική – δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε καρέ – καρέ από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διατηρεί η επιχείρηση.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να ψάχνει εναγωνίως για χρήματα στα συρτάρια της γραμματείας, ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς τα έξω.

Ο συναγερμός ήχησε, οι ιδιοκτήτες είδαν τις κινήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία, με περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που διέφυγε πιθανότατα από την Ακαδημίας. Η λεία του υπολογίζεται σε περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ άρπαξε και δύο ταμπλετ.

Δείτε ακόμα:  Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης - Γέννησε δίδυμα η σύντροφός του (φωτό)

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο»!

newsbeast.gr