Κατέρρευσε η εξέδρα στην κεντρική πλατεία Ραφήνας! (φωτό)


Παραλίγο ατύχημα στην πλατεία! Τα παιδιά έπαιζαν και η εξέδρα ξαφνικά κατέρρευσε, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν ατυχήματα…

Πρόκειται για την γνωστή διαδικασία με την ξύλινη εξέδρα που στήνεται κάθε φορά μια μέρα πριν από τις εκδηλώσεις που γίνονται στην κεντρική πλατεία Ραφήνας και ξεστήνεται μια μέρα μετά ή συνήθως αργά το βράδυ από τους υπαλλήλους του δήμου. Κάθε φορά που γίνεται αυτό επαναλαμβάνεται και ο κίνδυνος που διατρέχουν τα παιδιά κάποια στιγμή να χτυπήσουν και μάλιστα σοβαρά.

Κάτι παρόμοιο έγινε και χθες το βραδάκι μια και το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΔΟΠΑΠ, όπως έχετε ενημερωθεί νωρίτερα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν ατυχήματα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πώς ένα Σαββατόβραδο με πανσέληνο μια ψυχούλα πέταξε μακριά για πάντα...

Τα παιδιά μικρά και μεγάλα βρίσκουν ευκαιρία με την εξέδρα, ανεβαίνουν πάνω πηδάνε κάτω με φόρα, τρέχουν, παίζουν πολλές φορές και με ευθύνη των γονιών τους που τα αφήνουν εκεί μην έχοντας κατά νου ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το κακό.

Το θέμα είναι σοβαρό και μάλιστα περνώντας το Σαββατόβραδο από εκεί και βλέποντας τα παιδάκια να ανεβοκατεβαίνουν στην ξύλινη εξέδρα φοβήθηκα μην τυχόν και πέσει κανένα.

Θεωρώ ότι και οι γονείς πρέπει να γίνουν περισσότερο προσεκτικοί και να επιτηρούν τα παιδιά τους στην καλύτερη δε να αποφεύγουν εκείνο το σημείο, ο δε δήμος ή ο ΔΟΠΑΠ ή όποιος είναι υπεύθυνος αν μπορεί όχι να βάλει φύλαξη γι αυτό, αλλά να κοιτάξει πως θα προστατεύσει καλύτερα τον χώρο από την “εισβολή” των παιδιών.