Κάθε μέρα ο Σαραγούδας έχει delivery! Kαι ανήμερα των Χριστουγέννων φέρνει τα ψητά σπίτι σας

Όλη την εβδομάδα μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σαραγούδας είναι κοντά σας. Με τα καλύτερα κρέατα και με delivery για να σας εξυπηρετήσει και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τούτες τις μέρες.

Από σήμερα Δευτέρα 21 του μηνός μέχρι και την Πέμπτη 24/12 δεχόμαστε παραγγελίες για ότι κρεατικό ή οτιδήποτε άλλο από το κατάστημά μας θέλετε και σας τα φέρνουμε στην πόρτα του σπιτιού σας. Όσο για ανήμερα των Χριστουγέννων ψήνουμε και σας τα φέρνουμε σπίτι!!!

Δείτε ακόμα:  Η Stanley Ηellas σήμερα στο Τεχν. Πολυκατάστημα Κ. Γαρμπής με πλούσια δώρα και εκπλήξεις

Tα Χριστούγεννα είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του κόσμου και αν κάποιος μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα περάσετε τέλεια αυτή την μέρα δεν είναι άλλος από τον Σαραγούδα που βρίσκεται στη Διασταύρωση Ραφήνας.

Κι όσο πλησιάζουν οι μέρες, τόσο πρέπει να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Ο μόνος τρόπος όμως για να οργανώσετε σωστά και όπως εσείς επιθυμείτε το εορταστικό σας τραπέζι είναι να πάρετε τηλέφωνο τον Σαραγούδα και να δώσετε από σήμερα κιόλας την παραγγελία σας.

Δείτε ακόμα:  Παιχνιδοβιβλία στο Μαγικό Κάστρο Ραφήνας

Για το γιορτινό τραπέζι μπορείτε να ψωνίσετε τα κρεατικά σας ή για να τα ψήσετε εσείς, ή για να έρθουν έτοιμα στο σπίτι σας. Αρνί, κατσίκι, γουρουνοπούλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι κι ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Κάντε λοιπόν έγκαιρα την παραγγελία σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Και μην ξεχνάτε πως…
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα… Χριστούγεννα του Σαραγούδα.

Τηλέφωνο για παραγγελίες 22940 78980.