Καθημερινά δρομολόγια από τη Ραφήνα για Σύρο, Μύκονο, Νάξο και Πάρο με το Golden Express!


Το νέο ταχύπλοο πλοίο Golden Express πλοιοκτησίας των Στεφάνου/Παναγιωτάκη ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη, ενώνοντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την Ραφήνα με Σύρο, Μύκονο, Νάξο και Πάρο για το χρονικό διάστημα 23- 05-2019 έως 06-10-2019.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά ταχύπλοα, μεγέθους 91 μέτρων με δυνατότητα μεταφοράς περίπου 900 επιβατών και μεγάλου αριθμού οχημάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από αρκετές συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, κ Μαραγκός με το Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Νεκτάριο Σαντορινιό, φαίνεται οτι οι συναντήσεις απέδωσαν καρπούς και όλα δείχνουν οτι η Σύρος θα ενώνεται καθημερινά με Ραφήνα και φυσικά με την Παροναξία, που ήταν και ένας πόθος της δημοτικής αρχής.

Το Golden Express, Nαυπηγήθηκε το 1998 στις γιάρδες Incat της Τασμανίας με αριθμό 047. Έχει μήκος 91 μέτρα πλάτος 26 μέτρα, με τέσσερις κύριες μηχανές caterpillar, 38620 ίππων που δίνουν υπηρεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων.

Το ταχύπλοο αγοράστηκε από την εταιρεία ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ Ν.Ε και ανήκει κατά 50% στους αδελφούς Στεφάνου της Golden Star Ferries και κατά 50% στον Θεολόγο Παναγιωτάκη της Fast Ferries. Μεταβιβάστηκε στην ελληνική εταιρεία στις 11 Οκτωβρίου από την εταιρεία FXTR σουηδικών συμφερόντων.

Η αλήθεια είναι ότι η Σύρος, βρίσκεται αποκομμένη και αρκετά ξεχασμένη από τις Ναυτιλιακές εταιρείες, ωστόσο ευελπιστούμε οτι οι ακτοπλόοι δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Οψόμεθα…

cyclades24.gr


Διαβάστε επίσης