Κάτια Δανδουλάκη: «Είναι “καρμική” η… σχέση μας με τον Γιώργο Γεροντιδάκη»

Καθημερινά παρακολουθούμε τη σχέση τους να δοκιμάζεται και να περνάει από… «σαράντα κύματα» στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά ως μάνα και γιος.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της… γιο, Μελέτη, Γιώργο Γεροντιδάκη και την καρμική τους σχέση, ενώ περιέγραψε την πιο δύσκολη σκηνή μέχρι τώρα στη σειρά, αλλά και τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τον Γιώργο είναι η μετάβαση από τη φιλία, δεν έχουν προλάβει να γίνουν μάνα και γιος, γιατί μεσολάβησαν 30 χρόνια, οπότε μέσα από τη φιλία και την τρυφερότητα μπορούμε να ελπίσουμε και σε πιο βαθειά συναισθήματα. Έχουμε ταιριάξει, είναι καρμική η σχέση μας. Παίζαμε ξανά μαζί στο “Βέρα στο Δεξί” και όταν τον είδα μπροστά μου, άνδρα πια, δεν είχε καμία σχέση με το παιδάκι που γνώριζα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  J2US: Η εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αναμφίβολα, η σκηνή που ο Μιλτιάδης πυροβολεί τον Μελέτη ήταν η πιο δύσκολη που γυρίστηκε, καθώς όπως εξήγησε «ήμασταν προετοιμασμένοι να γίνει εφάπαξ. Δεν μπορείς να γυρίζεις αυτές τις σκηνές δυο και τρεις φορές. Έγινε μια και έξω, με πάρα πολύ συνειδητές διαθέσεις».

yupiii.gr