Κάτια Ταραμπάνκο – Survivor: Πότε εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στο Survivor, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και πέρυσι, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Ωστόσο, για όσο καιρό παρέμεινε στο παιχνίδι, η ίδια ήταν ιδιαίτερη δυνατή, φέρνοντας πολλές νίκες στην ομάδα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nitro, η Κάτια Ταραμπάνκο πετάει στις 22 του Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο, όπου λογικά θα περάσει κάποιες ημέρες σε ξενοδοχείο υπό τη μορφή καραντίνας και είναι πιθανό να εισέλθει στο ριάλιτι τις τελευταίες ημέρες του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμα:  Παρέμβαση της ΔΟΕ για τις δηλώσεις Πιλίδη στο Survivor για στημένους αγώνες

Η είσοδός της μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να γίνει σε ένα σημείο που θα αλλάξουν οι ομάδες και δεν θα είναι πια Διάσημοι και Μαχητές, αλλά Κόκκινοι και Μπλε και θα γίνει ανάμειξη. Υπενθυμίζεται πως εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, στο Survivor θα μπει και ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ υπάρχει και η αναμονή για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη που παραμένει στο νοσοκομείο και είναι πιθανό να αποχωρήσει κι αυτή από το ριάλιτι.

Δείτε ακόμα:  Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Η αγάπη μου»

Σε κάθε περίπτωση, η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μεταφέροντας κλίμα από τον έξω κόσμο στους παίκτες και σαφώς μπαίνει με τον αέρα του μεγάλου φαβορί.

Η πρώτη συμμετοχή στο Survivor

H Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, είχε μπει πολύ δυναμικά, φέρνοντας αρκετές νίκες στην ομάδα των Διασήμων. Το νεαρό μοντέλο ωστόσο, είχε οδηγηθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο και εξαιτίας της έλλειψης φαγητού, άρχισε να χάνει σιγά σιγά της δυνάμεις της.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Αστρονομικές οι αμοιβές των Διασήμων!

Στη συνέχεια κάποιοι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο στην αποδοτικότητάς της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να παρέμεινε για λίγο χρονικό διάστημα στο Survivor, απέδειξε όμως, πως είναι πολύ δυνατή στα αγωνίσματα και φέτος είναι έτοιμη να μπει πάλι στους στίβους μάχης!

tlife.gr