Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά! Δεν θα φορούσε νυφικό αλλά…

Σε μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά προέβη η Κάτια Ζυγούλη μέσα από ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube! Συγκεκριμένα είπε πως δεν θα φορούσε νυφικό να παντρευόταν πάλι με τον ίδιο άντρα σε μια άλλη όμως εποχή!

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή γιατί ξέρουμε πως σας μπερδέψαμε λιγάκι… Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο από την προετοιμασία της σε Κερκυραία νύφη, πριν από λίγο καιρό! Είχε συμμετάσχει σε μια Έκθεση του Μουσείου Μπενάκη «Κοστούμια με πρόσωπο»!

Την ώρα που φόρεσε τη στολή που φοράνε οι κοπέλες του νησιού για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο τους, είπε πως “Αν παντρευόμουν ξανά σε μια άλλη εποχή με τον ίδιο άντρα θα φορούσα αυτή τη στολή αντί για νυφικό”.

Δείτε ακόμα:  Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» – Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά;

Δεν ξέρουμε αν το παρατηρήσατε αλλά είπε με τον ίδιο άντρα, όχι γενικά αν παντρευόταν! Μας έκανε και “λιώσαμε”! Είναι το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz κι αυτό αποδεικνύεται και στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που σας φέραμε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες με τις αγκαλιές και τα φιλιά τους σε δημόσιο σημείο!

youweekly.gr